reklama 11A

Jessica Springsteen vyhrála Grand Prix v St. Tropez a těší se do Prahy

ikonka

Global Champions zažila mimořádně napínavé rozeskakování v Grand Prix St. Tropez, v jehož vedení byl dlouho belgický reprezentant Pieter Devos. V závěru startovní listiny však parkur bleskově a bezchybně zajela Jessica Sprinsteen a stala se vítězkou!
14.09.2019 20:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Vrcholem sedmnáctého mítinku prestižní parkurové série Global Champions byla sobotní Grand Prix Saint Tropez. Z pětatřiceti startovních dvojic se podařilo kurzem základního parkuru stavitele Uliana Vezzani projít bezchybně hned čtrnácti z nich. Čistou jízdu napodruhé zopakovalo už jen osm dvojic.
 
Poměrně dlouho se na špici držel belgický reprezentant Pieter Devos v sedle jedenáctileté Claire Z, sesadila ho však v závěru startovní listiny teprve sedmadvacetiletá Američanka Jessica Springsteen a dvanáctiletá RMF Zecilie, když ho svou velmi rychlou a odvážnou jízdou předčila o téměř sekundu a stala se tak dalším účastníkem pražské Super Grand Prix Longines Global Champions Tour v libeňské O2 aréně. Ta se pojede v druhé polovině listopadu v rámci galashow světového parkuru Prague PlayOffs.
 
Nejúspěšnější z Pražských lvů byl v Grand Prix Marc Houtzager v sedle jedenáctileté klisny Sterrehof´s Dante, i oni dojeli bezchybně, navíc v pátém nejrychlejším čase! Marco Kutscher a Casallvano byl sice čtvrtý nejrychlejší, bohužel však jednou chyboval, což ho odsunulo na desátou příčku.
 
Kompletní výsledky najdete na webu www.gcglobalchampions.com. Podrobnosti o přípravách Prague PlayOffs jsou na adrese www.pragueplayoffs.com.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE