reklama 11A

Jaroslav Juráň devětadvacátý na mistrovství světa ve dvojspřeží!

ikonka

Mistrovství světa dvojspřeží v německém Drebkau vyvrcholilo v neděli 15. září. Z českých reprezentantů byl nejúspěšnější Jaroslav Juráň, který se může radovat z výsledné devětadvacáté pozice a to z více než osmdesátky startujících spřežení.
15.09.2019 19:22  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V polovině září proběhlo v německém Drebkau mistrovství světa dvojspřeží, jehož se účastnila také čtveřice českých reprezentantů. Ve čtvrtek a v pátek se osmdesátka účastníků vystřídala na drezurním obdélníku, v sobotu a neděli byl na programu maraton a vozatajský parkur, díky nimž si oproti drezurám Češi polepšili.
 
Nejúspěšnějsí byl Jaroslav Juráň s koňmi Pretoria Elliot, Pretoria Mirage a Pretoria Elric, který předvedl dvaadvacátý nejlepší maraton, a celkově byl z početného startovního pole nakonec devětadvacátý s výsledkem 166 trestných bodů.
 
Také Josef Drábek s koňmi Carajan, Lordika a Rio Varadero dojel, Josef Hrouda s dvojspřežím Pluto XX-2, Pluto XX-1 a Pluto XX-21 a Václav Coufalík s klisnami Linda, Lybie a Odeta 2 se od drezur vyhoupli o několik příček vzhůru a dokončili na 55., 57. a 58. příčce.
 
Mistrem světa dvojspřeží se stal díky výsledku 134,32 maďarský vozataj Martin Hölle s koňmi Dior, Eppie a Cheron, stříbro získal Němec Sandro Koalick a bronz nizozemský reprezentant Stan van Eijk.
 
V rámci mistrovství světa se utkalo také šestnáct týmu, České republice připadlo jedenácté místo, prvenství si zajitili Maďaři.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Julia Krüger




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE