reklama 11B

Jan Chýle v Olomouci chyběl, dojel si pro vítězství ve Zduchovicích

ikonka

Během čtvrtého červnového víkendu se neskákalo pouze při Světovém poháru v Olomouci. Jeden z předních českých jezdců Jan Chýle zamířil do Zduchovic, a dojel si tam pro vítězství. Aleš Opatrný vyhrál na domácí půdě v Hořovicích.
24.06.2019 15:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Směrem k Olomouci se během čtvrtého červnového víkendu upíralo opravdu hodně pozornosti, to však neznamená, že se parkury nekonaly i jinde.
 
Ve Zduchovicích se konal další díl Channel Staru. Ten vrcholil soutěží stupně ST*, tedy s překážkami do 145 cm, kterou vyhrál Jan Chýle s klisnou Larou. Druhé místo bral německý jezdec Udo Irmisch s Coconut Kiss a třetí dojela Dominika Hrubešová v sedle Chardone.
 
Skokové závody se odehrály také v Hořovicích. Mimo jiné se tam jelo o oblastní tituly. Nejvyšší soutěží nedělního programu byla rovněž stopětačtyřicítka. Vyhrál jí Aleš Opatrný v sedle Daylight. Ten na CSI Olomouc také chyběl, jeho nejlepší koně odpočívají před olympijskou kvalifikací v Budapešti, a tak si zazávodil alespoň na domácí půdě.
 
V Královicích se konal Národní drezurní pohár pro jezdce v mladých věkových kategoriích. Dětskou úlohu DD ovládla Markéta Brychtová a Vein (63,922 %). V DJ vyhrála Tereza Tóthová v sedle Hvězdičky. Dostala 65,238 %. Juniorskou úvodní sestavu zajela nejlépe Anna Humplíková na Cambrii SIH a stejná dvojice vyhrála i JD (65,656 %).
 

Výsledky z národních závodů v ČR najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE