reklama 11D

Italská jízda. Češi opět v nejvyšších patrech výsledkových listin

ikonka

Češi sbírají další úspěchy na parkurových závodech v Itálii. Během posledního březnového víkendu se prezentují na třech různých místech na Apeninském poloostrově. Jedno mají společné. Čisté výkony a umístění v nejvyšších patrech výsledkových listin.
30.03.2019 18:46  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Sára Vingrálková skáče na CSI v Cervii. V pátek 29. března zaznamenala sedmé místo v soutěži započítávané do světového žebříčku Longines Rankings s překážkami do 145 cm. Sedlala klisnu L´Amour a dovezla jednu chybu. 
 
O den později se radovala z vítězství ve stotřicítce, kterou vyhrála s Camparem. Desátou příčku pak obsadila s Kas-Sinim DC v soutěži do 140 cm na čas. V té dovezla 4 trestné body.
 
Češi soutěží také v Arezzu. Kateřina Kučerová s klisnou Aanabel van´t Kathof získala sedmé místo v páteční Silver Tour do 140 cm, když dojela do cíle s nulou. Bezchybný výkon předvedl také Filip Doležal na Reason du Ganad na překážkách do 145 cm a nechyboval také ve stočtyřicítce v sedle Coup de Coeur Gp Madame Z.
 
V sobotu 30. března se Češi dočkali v Arezzu dalších čistých jízd. Kateřina Kučerová skončila pátá ve stočtyřicítce. Opět jí k tomu pomohla klisna Anabel. Filip Doležal v téže soutěži nechyboval na koni Coup de Coeur Gp Madame Z. Kateřina Kučerová nezaváhala také s King Kongem ve stopětatřicítce.
 
Třetím areálem, kde vlaje česká vlajka je Gorla Minore. Tam závodí Zuzana Zelinková. V pátek 29. března předvedla čisté jízdy s Lintem na parkuru do 135 cm, s Abby v soutěži pro šestileté koně a s Calerim II v soutěži Longines Rankings do 145 cm.
 
V sobotu obsadila výborné druhé místo s šestiletou klisnou Abby v soutěži CSIYH a s Ekatherinou v parkuru pro sedmileté koně brala sedmou příčku. Ve stočtyřicítce se probojovala v sedle Larimy do rozeskakování a dojela nakonec osmá.
 

Výsledky z Cervie jsou ZDE, z Arezza TADY a z Gorla Minore jsou ZDE





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE