reklama 11B

Irsko bude dalším týmovým účastníkem olympijských her 2020 v Tokiu!

ikonka

V neděli 6. října finišoval jeden z nejvýznamnějších vrcholů letošní parkurové sezony, konkrétně finále Poháru národů v Barceloně. Letos se navíc rozhodovalo o účasti na olympijských hrách v Tokiu. Nejlepší výkon podalo ve Španělsku družstvo Irska.
06.10.2019 18:33  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Letošní CSIO v Barceloně, které bylo zahájeno již ve čtvrtek 3. října, bylo nejen jednou z hlavních událostí sezony, ale navíc se zde v rámci finále Poháru národů bojovalo o poslední šanci získat příležitost účastnit se se skokovým národním týmem na olympijských hrách v Tokiu v roce 2020.
 
O tuto možnost mohla bojovat družstva Itálie, Portugalska, Španělska, Norska, Egyptu, Kolumbie a Irska a právě poslední jmenovaný tým byl v Barceloně nejúspěšnější. Ve složení Peter Moloney, Paul O'Shea, Darragh Kenny a Cian O'Connor se jim podařilo dosáhnout skvělého výsledku v součtu pouze jediného trestného bodu a stali se tak jasnými vítězi. A nejen to. V poslední možné chvíli si tak zajistili účast na olympijských hrách v roce 2020, které pro tentokrát hostí Tokio.
 
Druhou příčku s celkovým součtem čtyři trestné body získala Belgie, dvanáct trestných bodů získalo třetí Švédsko.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE