reklama 11B

I přes noční extempore obhájil Let's Dance v Achleitenu stříbro

ikonka

Poslední den v rakouském Achleitenu se podařilo Janu Zamcovi obhájit druhou příčku mezi pětiletými. Na koni už byla znát únava, nejen vzhledem k náročnosti testu, ale také díky jeho noční zábavě, kdy se prokousal plachtovým boxem k sousednímu koni.
16.06.2019 19:49  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Skvělý výkon předvedl Jan Zamec a Let's Dance i poslední den mezinárodních drezurních závodů v rakouském Achleitenu. S 81 procenty se dvojici podařilo obhájit stříbrnou příčku ve finále pětiletých koní a to i přes již docházející energii. "Dnes už byla na koni znát únava, nejen vzhledem k náročnosti testu, ale také vzhledem k Let's Dancově noční zábavě, kdy se prokousal plachtovým boxem ke koni reprezentanta Japonska a noc tak trávili napůl spolu. :) V úloze však přeci jen zabral a i přes znatelnou únavu obhájil včerejší stříbro. Jsem spokojený, je to neobyčejný kůň, a tak mu i jeho večerní "expedici" s úsměvem odpouštím," prozradil detaily přímo z místa dění Jan Zamec. V této soutěži vyhrála domácí dvojice Tamara Michei a Diamond of Eternity GV.
 

O sobotním úspěchu Jana Zamce a koně Let's Dance se dočtete v tomto článku: Kvalita koní v Achleitenu byla špičková, vyhodnotil stříbrný Jan Zamec

 
Českou republiku reprezentovala také Hana Vašáryová s Winstonem v kategorii šestiletých. Společně získali hodnocení 75,6 procent. I přes vysoké hodnocení to ovšem stačilo na poslední pátou příčku. Nejlepší v této kategorii byl Peter Gmoser na koni Don Jon s téměř 90 procenty.
 
Program završila úloha Grand Prix Special, v níž exceloval Henri Ruoste z Finska na jedenáctiletém valachovi Rossetti. Zvítězil s výsledkem 73,894 procent.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE