reklama 11A

Hned tři drezurní finále se uskuteční tento týden v Hradištku u Sadské

ikonka

Ve čtvrtek 19. září startuje finále drezurních Kritérií mladých koní v Hradištku u Sadské. Čtvrtek a pátek bude patřit čtyřletým koním, víkend pak pěti a šestiletým. Souběžně se zde koná i finále Národního poháru mládeže a Paradrezurního poháru ČJF.
19.09.2019 14:55  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Napilno budou mít ve dnech 19. až 22. září v Hradištku u Sadské v areálu Jezdecké školy Equus Kinsky. Nejenže zde bude probíhat finálový mítink chovatelského seriálu, drezurních Kritérií mladých koní, ale souběžně se zde uskuteční také finále Národního poháru mládeže České jezdecké federace pro pony, děti a juniory a k tomu navíc finále Paradrezurního poháru a Paradrezurní pohár - Novice 2019.
 
Drezurní finále Kritérií mladých koní startuje už ve čtvrtek kategorií čtyřletých, druhá kola pak nejmladší kategorii čekají hned následující den, v pátek, čímž budou mít pro letošek dobojováno. Pěti a šestiletí se předvedou ve dvou kolech během víkendu.
 
Zatímco finále Kritérií mladých koní se drží původního plánu, pořadatel upozorňuje na organizační změny z důvodu malého počtu přihlášených nominovaných jezdců na drezurní finále Národního poháru. Sobotní otevřené soutěže DU-A a DD budou přesunuty na pátek odpoledne a nedělní otevřené Z4, DD, JU a SG na sobotní odpoledne.
 
S případnými dotazy se můžete obrátit na telefon 776 057 706.
 

Seznam účastníků, startovní a následně i výsledkové listiny můžete sledovat na následujích odkazech:

FINÁLE KMK

NÁRODNÍ POHÁR ČJF





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE