reklama 11C

Hentšel úspěšný v KMK v Olomouci. S L-Queridou dostal nejvyšší známku

ikonka

V úterý 30. července se v Equine Sport Centru v Olomouci uskutečnilo další kolo skokových Kritérií mladých koní. Na nejvyšších příčkách výsledkových listin se nejčastěji objevoval Marek Hentšel, Jiří Hruška, Zdeněk Žíla a Marek Klus.
31.07.2019 11:40  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Už popáté závodili mladí parkuroví koně v sérii KMK, a to v úterý 30. července v Olomouci. V kategorii čtyřletých klisen byla nejvýše hodnocená Ketty-H v sedle s Janou Vaníčkovou, která dostala známku 19,200. Mezi čtyřletými hřebci a valachy dojel první Jiří Hruška na Phenix VD Noordheuvel s hodnocením 25,400. Druhá byla dvojice Marek Hentšel a Kamuze F.
 
Soutěž pětiletých klisen ovládla Whitch Quidam s Markem Klusem (25,500) a druhé místo brala Corsalita s Jiřím Hruškou. Marek Klus dovedl k vítězství také pětiletého hřebce Statis Conti se známkou 26,000, o bod za ním zůstal Zdeněk Žíla s Cadillacem. Klisny, hřebci a valaši ročníku 2013 byli sloučeni do jedné soutěže, kterou vyhrála L-Querida s Markem Hentšlem. Dvojice měla nejvyšší známku napříč kategoriemi – 27,500. Druhá byla klisna Paris D´Or, kterou prezentovala Lucie Strnadlová.
 

Výsledky najdete ZDE

 

Ilustrační foto Pavlína Záhorová





Štítky: KMKskokyOlomouc
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE