Haně Vášáryové se narodila třetí dcera Emília. Prý už se těší do sedla

ikonka

Radostná zpráva dorazila do redakce od úřadující drezurní mistryně České republiky Hany Vášáryové. V pátek 12. března krátce před 13. hodinou se jí narodila dcera Emília. Ponese tak jméno své babičky a slavné slovenské herečky.
12.03.2021 17:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB

 
„Zdraví vás Emília Vášáryová. Já a mamka jsme v pohodě a těšíme se brzy do sedla,“ vzkázala do naší redakce další budoucí úspěšná jezdkyně přímo z porodnice. 
 
Doma se na ni těší nejen její sestry: čtrnáctiletá Johana a devítiletá Jasmína, ale také otec Tomáš. Pro statistiky ještě dodáme, že Emília vážila po porodu 3400 gramů a měřila 49 centimetrů. 
 

PSALI JSME: Hana Vášáryová: Uchyluji se do domácího vězení a pak do porodnice

„Do života jsem vstoupila ukázkově a za to, že mě maminka u sebe nechala v bříšku tak dlouho lumpačit, jsem nedělala při porodu žádné fórky a vyběhla natotata. Jsem roztomilá a krásná. Táta a máma mi slíbili, že mě budou opatrovat, jak nejvíc to půjde a moje ségry Jasmínka a Johanka zase slíbily, že mi půjčí poníky. Takže na první den to jde. Mějte se fajn alespoň tak jako já a těším se na závodech,“ citovala Emílii Hanka na svém facebookovém profilu.
 
Redakce Jezdci.cz přeje mamince Hance, malé Emílii i celé početné rodině Vášáryových hlavně hodně zdraví!
 
Foto se souhlasem Hany Vášáryové