reklama 11B

Hana Kutějová: Do Olomouce se vždy těším, můj muž by měl radost

ikonka

V areálu ESC v Olomouci se 11. až 13. října koná tradiční zakončení sezony v podobě již sedmého ročníku Grand Prix Jana Kutěje. „Můj muž nemusel umřít tak brzy, nepodceňujte preventivní prohlídky prostaty," apeluje nejen na jezdce Hana Kutějová.
11.10.2019 20:02  |  Autor: Josef Malinovský, Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

První ročník Grand Prix Jana Kutěje se odehrál hned v roce 2013, kdy následkem závažné nemoci zemřel. Letos se tedy koná již sedmý ročník a událost se stala tradičním zakončením sezony. Hana Kutějová je pravidelným návštěvníkem olomouckých parkurů a velmi si cení zájmu vzpomínkové Grand Prix. "Je překvapující, že se na konci sezony vždy sejde poměrně dost jezdců na takto vysoké úrovni. Věřím, že tímto vzdávají hold mému muži a také se jim v Olomouci dobře jezdí," říká Hana Kutějová. "Pokud má můj muž možnost koukat se na to někde shora, myslím, že má radost, protože jezdecká úroveň se neustále zvedá, což je vidět zejména na mladé generaci."
 
Hana Kutějová by zároveň ráda využila této příležitosti a apelovala nejen na jezdce, ale obecně na muže. „Můj muž nemusel umřít, ale podcenil prevenci, jelikož nechodil na pravidelné prohlídky. Sám byl z toho poté nešťastný. Proto bych chtěla apelovat na muže, a nejen na jezdce, jelikož oni o tom neradi hovoří. Choďte na preventivní prohlídky prostaty, ať si můžete déle užívat života s koňmi.“
 
Hana Kutějová se do Olomouce vždy velmi těší a zároveň přiznává, že ráda sleduje i Velkou pardubickou. "Velmi příjemným zakončením třídenního skokového maratonu je sledování přímého přenosu Velké pardubické na obrazovce. Roky, kdy byly dostihy poměrně propojené se skokovým sportem, jsou sice již nenávratně pryč, takže se v aktuálních jménech už tolik neorientuji, ale ráda se na dostihy koukám. Zajímá mě to, dostihy jsou přeci jen daleko koukatelnější než parkury, co si budeme nalhávat. Poslouchala jsem i rozhovory na EquiTV s Josefem Váňou a dalšími žokeji, ale rozhodně již nejsem odborník, ani netipuji vítěze. A když k tomu dojde, vždycky fandím osmičce, protože osmička je moje číslo," s úsměvem dodává.
 
A komu paní Hana Kutějová na parkuru fandí? "Loni jsem třeba fandila panu Motyginovi s Dylanem a také se mi líbí, jak jezdí Lucka Strnadlová. Nicméně je pravdou, že Rudolf Doležal má aktuálně opravdu dobrou formu, takže bych to letos přála asi jemu."
 
Startovní a následně i výsledné listiny najdete na TOMTO ODKAZU.
 

Přímý přenos nedělní Grand Prix Jana Kutěje vysílá EquiTV ZDE.

 
Foto Jan Andrash




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE