reklama 11D

Hablovič, Czyžová, Kyselá - to jsou jména nových mistrů ČR ve voltiži

ikonka

Svůj republikový šampionát má za sebou také disciplína voltiž. Po dvou mistrovských kolech, která se odehrála ve dnech 21. a 22. září v areálu TJ Slovan ve Frenštátu pod Radhoštěm, známe mistry mezi jednotlivci, dvojicemi, skupinami i družstvy.
22.09.2019 22:11  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Je dobojováno. O víkendu 21. a 22. září se v areálu TJ Slovan Frenštát utkali voltižní jezdci o mistrovské tituly a prvenství si ve všech kategoriích udrželi vedoucí z prvních kol.
 
Zlato v kategorii seniorů získal s velkým náskokem díky hodnocení 8,031 Jan Hablovič na hřbetě koně Tymián z Tlumačova s lonžérkou Libuší Hablovičovou, další dvě medaile putovaly do Albertovce. Druhé místo obsadila Kateřina Kocurová s výsledkem 7,150, třetí pak Nela Stříbrná s výsledkem 6,723.
 
Podobně výrazný odstup si zachovala také vítězka ženské kategorie junior A, Tereza Czyžová na koni Aladin s lonžérem Ondřejem Svobodou z domácího oddílu. Získala velmi vysoké hodnocená 8,015. Stříbro získala Kateřina Reslerová za výsledných 7,398, bronz pak Michaela Milatová s hodnocením 6,908.
 
Ve vedení ženské kategorie junior B zůstala opět domácí jezdkyně ve vedení Klára Kyselá na koni Dominik-Svržno Chovtrans s lonžérem Ondřejem Svobodou. Zde již byly rozdíly mnohem těsnější. Vítězka obdržela hodnocení 6,9 a s výsledkem 6,853 ji dotahovala druhá Adéla Kotolová, třetí Ema Žůrková získala 6,365.
 
Mezi dvojicemi byly nejlepší Adéla Kotolová a Barbora Trávníčková z TJJ Lucky Drásov. Svou sestavu předvedly na koni Landar a s pomocí lonžérky Petry Cinerové. Nejlepší juniorskou skupinou se stali TJ Frenštát - junior 1 na Aladinovi s lonžérem Ondřejem Svobodou a domácí se radovali rovněž z vítězství mezi družstvy. Druhý byl tým Albertovec 1, třetí pak Tlumačov.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz - Petr Videnka




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE