reklama 11B

Guerdat vítězem Rolex IJRC Top 10 Final 2018

ikonka

Deset nejlepších jezdců světa dle FEI žebříčku se v pátek 7. prosince sešlo Ženevě při osmnáctém ročníku Rolex IJRS Top Ten Final. Ve dvoukolové soutěži si nakonec pro vítězství docválal domácí zástupce Steve Guerdat, a to s valachem Alamo…
07.12.2018 22:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Elitní desítka světového FEI žebříčku, respektive dva náhradníci za chybějící účastníky, se představila ve dvoukolové soutěži 160 centimetrů vysoké.

Do druhého kola nastoupli všichni jezdci vyjma Bena Mahera. Tomuto Britovi se první kolo vůbec nevydařilo a s Exlosion W inkasoval 19 trestných bodů. Z toho důvodu se rozhodl v soutěži nepokračovat.

Do druhého kola si neslo čisté konto celkem sedm jezdců. Pětice přitom nechybovala ani napodruhé a velkou roli tak hrál čas. Jediný, kdo se dostal do cíle rychleji než v čase 40 vteřin, byl domácí reprezentant Steve Guerdat. Švýcar sedlal valacha Alamo a čas 39,75 vteřiny mu vynesl vítězství.

Druhou pozici získal Henrik von Eckermann, který s Castellem 194 dokončil v čase 40,44 vteřiny. Třetí nejlepší výkon se podařil McLain Wardovi s Clintou. Jejich čas byl přitom pouze o sedm setin vteřiny horší.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE