reklama 11D

Grand Prix CSI2* Opglabbeek ovládl Van Asten, nový člen Prague Lions

ikonka

První týden závěrečné halové túry vyvrcholil v Sentower Park prostřednictvím Grand Prix CSI2* Opglabbeek. V rozeskakování byl nejrychlejší nový člen týmu Prague Lions Leopold van Asten, jenž s VDL Groep Miss Untouchable zapsal čas 38,44 vteřiny.
28.02.2021 19:13  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Nizozemec Leopold van Asten zajel vítězné rozeskakování nedělního Grand Prix (145 centimetrů, Longines Rankings) v belgickém Sentower Park o více než vteřinu ryhleji, než druhý umístěný reprezentant Velké Británie Robert Whitaker. Ten zapsal s valachem Catwalk IV v rozeskakování čas 39,53 vteřiny. Místo třetí v rámci Grand Prix, sponzorované společností Stephex, obsadil německý jezdec Philipp Schulze Topphoff s klisnou Concordess Nrw. Do cíle zkráceného parkuru dorazil v čase 40,15 vteřiny.  
 

ČTĚTE TAKÉ: Týmy GCL pro sezonu 2021. Asten nově po boku Kellnerové v Prague Lions

 
Nedělním programem uzavřela svou účast při CSI Opglabbeek v Sentower Park i jediná česká reprezentantka Tereza Veselá. Se svou stájovou jedničkou, valachem Ferrarim, se kvalifikovala do Grand Prix, v jejímž základním kole ovšem obdržela dvanáct trestných bodů. Dále sedlala v soutěži pro sedmileté koně valacha Jelster Van Stal Romano, s nímž do cíle přivezla čtyři trestné body a zařadila se na jednatřicátou příčku. S klisnou Hivantou poté chybovala dvakrát ve dvoufázové stočtyřicítce.  
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM  

 
 
Foto Pegasus Photo 
Zdroj: Instagram pořadatele - Sentower Park



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE