Generálka na VC Martinic patří Zvárovi, v Humpolci stále vede Pokorný

ikonka

Sobotní program martinického kola Českého skokového poháru vyvrcholil dvouhvězdovým ST na čas, kde zvítězil Ondřej Zvára s Chaccolanem. Mezitím v Humpolci pokračovala Zlatá podkova a po dvou dnech zůstává stále ve vedení Robert Pokorný a Quantos Mer.
18.07.2020 21:25  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Sobotní martinické dvouhvězdové ST pro Ondřeje Zváru

 

Skvělou formu svých svěřenců potvrdil v sobotu 18. července Ondřej Zvára. V sedle Chaccolana a Quimera-M se při martinickém kole Českého skokového poháru postavil společně s další čtyřicítkou dvojic na start ST** na čas a zatímco s prvním jmenovaným vyhrál, s druhým obsadil třetí příčku. Druhý byl Josef Kincl ml. v sedle valacha G-Pleasure D.D.
 
Finále Amateur Tour dokončilo bezchybně v základním kole i rozeskakování celkem šest jezdců, nejlepší z nich byla Zuzana Šimečková na koni Shakira de Circee.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 
 

Po dvou dnech zůstává ve vedení Zlaté podkovy Pokorný

 

Kvalifikační kolo Zlaté podkovy v Humpolci pokračovalo v sobotu 18. července skokovou zkouškou. V hlavní soutěži zůstává v čele před nedělním krosem Robert Pokorný s koněm Quantos Mer s výsledkem 28,55 trestného bodu, více než tři body na něj ztrácí druhý Patrik Sukdolák, třetí je prozatím Jan Holec.
 
Průběžné výsledky můžete sledovat ZDE.