reklama 11D

GC v Miami: Pátek Anně nevyšel jako čtvrtek, pozornost míří na sobotu

ikonka

Druhý soutěžní den v rámci třídenních mítinků Global Champions většinou stájové jedničky jezdců odpočívají před vrcholnými soutěžemi, ale i tak jsou k vidění atraktivní parkury. Anna Kellnerová opět startovala s Balguerem, jemuž se ve čtvrtek dařilo.
19.04.2019 23:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
V páteční soutěži do 150 centimetrů na Miami Beach se Anně Kellnerové nepovedlo s Balguerem navázat na čtvrteční páté místo ve „stopětačtyřicítce“ a parkur dokončila s dvěma chybami, které přišly v závěrečné části kurzu. 
 
Druhý soutěžní den každopádně nebyl z hlediska série Global Champions důležitý, a tak hlavní pozornost míří na sobotní dvě soutěže CSI5*. V té první vyvrcholí druhým kolem třetí letošní týmové klání Global Champions League. Prague Lions budou do této zkoušky nastupovat z průběžné druhé pozice a všichni čeští fanoušci tak doufají, že se jim podaří navázat na úspěch z roku 2018, kdy na Miami Beach zvítězili. 
 
Soutěž GCL začíná ve 20.15 hodin a příznivci parkurového skákání ji budou moci sledovat živě nejen přes on-line vysílání na webu, ale také prostřednictvím přímého přenosu České televize na programu ČT Sport. Ten začíná dle programu 5 minut před startem první dvojice. 
 
Ve 23.15 celý mítink na Miami uzavře Longines GCT Grand Prix Miami Beach, do níž se kvalifikuje 35 nejlepších dvojic z předešlé soutěže, která je tradičně vyhodnocována i z pohledu jednotlivců. Velkou cenu LGCT pro změnu nabídne živě stanice Eurosport 1, začíná ve 23.00 hodin. 
 
Pro všechny on-line uživatele je samozřejmě výchozí stránkou pro Global Champions adresa www.gcglobalchampions.com.
 
Připomeňte si čtvrteční výkony Anny Kellnerové a týmu Prague Lions prostřednictvím fotogalerie Davida Horváha! 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE