reklama 11D

Galerie ze Stuttgartu: Pieter Devos, Isabell Werth, Boyd Exell a další

ikonka

Ve Stuttgartu proběhl ve dnech 14. až 17. listopadu jeden z největších halových mítinků German Masters, během něhož se uskutečnila další kola Světového poháru ve skocích, drezuře i spřežení. Připomeňme si atmosféru těchto závodů ve fotogalerii.
18.11.2019 11:48  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

Ve čtvrtek 14. listopadu byly zahájeny velkolepé mezinárodní závody Stuttgart German Masters. Hlavními body programu byly především soutěže Světového poháru v disciplínách skoky, drezura a spřežení.
 
Prvních šest příček pátečního kola Světového poháru v drezuře obsadily německé dvojice. S výsledkem 81,565 procent vyhrála Isabell Werth v sedle čtrnáctileté oldenburské klisny Weihegolg Old. O necelé dvě procenta nižší hodnocení získala Jessica von Bredow-Werndl na klisně TSF Dalera BB, které se v sobotu podařilo předvést excelentní výkon ve volné sestavě a díky vysokému hodnocení 88,440 procent předjet obhájkyni vítězství loňského Světového poháru Isabell Werth.
 
Obě rozjížďky Světového poháru čtyřspřeží již potřetí sebejistě vyhrál Australan Boyd Exell. Druhý nejlepší výkon podal americký reprezentant Chester Weber a třetí dojela Němka Mareike Harm. Průběžně je tedy s velikým náskokem třiceti bodů ve vedení žebříčku Boyd Exell, druhá příčka patří zatím Jozsefu Dobrovitzi s osmi body.
 
Páté kolo skokového Světového poháru ve Stuttgartu po roce opět ovládl belgický reprezentant Pieter Devos na Apartovi, a to s pouhým půlsekundovým náskokem před průběžně vedoucím jezdcem žebříčku, Stevem Guerdatem s valachem Venard de Cerisy. Bronz putoval do Velké Británie zásluhou Scotta Brashe a Hello Senatora.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto FEI / Lukasz Kowalski



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE