For Horse v Letňanech nebude ani letos. Petra Lipková u ABF končí

ikonka

Třetí ročník veletrhu potřeb pro koně, chovatele a milovníky koní, který se měl tzv. na druhý pokus konat od 8. do 11. dubna ve veletržním areálu PVA Expo Praha v Letňanech, neproběhne. Redakci Jezdci.cz o tom informovala manažerka Petra Lipková.
20.01.2021 19:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB


 
Ačkoliv pořadatelé veletrhu For Horse na výstavišti v pražských Letňanech doufali, že se podaří najít pro tuto akci náhradní termín i v roce 2020, nakonec se v loňském roce neuskutečnila. Začátkem dubna byl oznámen nový termín pro rok 2021. 
 
Milovníci koní se však v areálu PVA Expo Praha v Letňanech, jehož provozovatelem je ABF a.s., nesejdou ani ve dnech 8. až 11. dubna 2021. „Bohužel vám musím oznámit, že vzhledem k epidemiologickým opatřením a důsledkům z nich vyplývajícím se pořadatel v těchto dnech rozhodl, že se veletrh For Horse nebude konat ani v roce 2021,“ uvedla dosavadní manažerka veletrhu For Horse Petra Lipková. 
 
Dodala navíc ještě jednu zprávu, jež nepatří mezi ty pozitivní: „Ráda bych Vám poděkovala za přízeň a spolupráci a doufám, že se naskytne jiná příležitost, při které bychom se mohli setkat. U ABF budu končit ke konci ledna.“
 
Archivní foto Dalibor Gregor