Finálové ST při Czech Riders Games 2020 v Martinicích ovládl Štětina

ikonka

V pátek 4. září vyvrcholil tradiční martinický mítink Czech Riders Games 2020 jednotlivými finálovými koly. Na výšce překážek 135 cm, což byla nejvyšší obtížnost v rámci Gold Tour, nenašel přemožitele Jan Štětina s koněm Guus S.
04.09.2020 18:03  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


Na startovní listině finále Gold Tour bylo přihlášeno 23 dvojic, z nichž se pouze 6 probojovalo do rozeskakování po bezchybném základním kole. V rozeskakování byla nejrychlejší dvojice Jan Štětina a Guus S, které právem patřilo vítězství. Parkur rozeskakování dvojice překonala v čase 30,52 vteřin. Druhý nejlepší výsledek zaznamenal Ondřej Pospíšil s koněm Huntelaar, když dokončil parkur bez trestných bodů a v čase 31,27 vteřin. Na místo třetí se zařadili Kateřina Schejbalová a Esperanzo. Další bezchybná dvojice, která zapsala čas 33,46 vteřin. 
 
Silver Tour ovládla, v letošní sezóně velice úspěšná, Nikola Egrová s klisnou Quiliscou, která byla v rozeskakování nejrychlejší s časem 29,27 vteřin. Druhé a třetí místo si dvěma bezchybnými jízdami zajistil Luděk Smaha se svými koňmi Joplin a Illusion. 
 
V rozeskakování Bronze Tour nenašly přemožitele Michaela Králová a Clara 1. Cílem projely bez chyby a s nejrychlejším časem 29,52 vteřin. I na druhém a třetím místě skončily dvojice bez trestných bodů a druhý nejrychlejší čas 30,09, měla Karolína Dvořáková s koněm Carthan. Olga Melková a Lorentino se zařadili na konečné třetí místo s časem 30,49 vteřin.
 
Zároveň se v Martinicích uzavírala i pony část programu Czech Riders Games 2020. Ve finále Small Pony Tour zvítězila Anežka Merunková s koněm Romeo 17. Na vyšší obtížnosti ve finále Big Pony Tour byla nejúspěšnější Adéla Včeláková a Pretty 11.  
 

Výsledky závodů jsou k nalezení POD TÍMTO ODKAZEM 

 
Foto Michaela Kodadová