reklama 11D

Finále CSI2* v O2 areně pro Rumunku Apostolescu. Motygin skončil třetí

ikonka

Závěrečnou soutěží CSI2* při Prague PlayOffs 2019 byla skoková soutěž s rozeskakováním. V něm se o vítězství utkalo devět dvojic, včetně jedné české. Sergej Motygin s Dylanem absolvoval i rozeskakování bezchybně, a nakonec skončil na třetí příčce.
24.11.2019 16:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Ve finálové soutěži CSI2* Bohemia Energy při galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs 2019 s výškou překážek 145 centimetrů jsme měli hned několik českých nadějí. Bohužel nejčastějším českým výsledek byly čtyři trestné body. 
 
Jedna jediná chyba připravila o účast v rozeskakování hned osm českých jezdců. Nakonec tak do něj pronikl společně s dalšími osmi účastníky jediný český zástupce, Sergej Motygin s jedenáctiletým valachem Dylan. 
 
Sergej Motygin zároveň zahajoval rozeskakování. S Dylenam předvedl dobrou jízdu, a i napodruhé dokončil bezchybně. Jejich čas 39,14 vteřiny stačil na třetí místo konečného pořadí.
 
Z vítězství se radovala Rumunka Alexia Apostolescu s dvanáctiletou klisnou Avec Courage d´Amour, a to s časem 37,54 vteřiny. O pouhých šest setin sekundy za vítězkou zaostala nakonec druhá Jeanne Sadran z Francie. Na parkuru se představila s desetiletým hřebcem Vannan. 
 
Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE