reklama 11C

Ferrer-Salat vítězkou madridské kvalifikace SP

ikonka

Na závěr mezinárodních závodů Marid Horse Week se během nedělního podvečera 25. listopadu konala drezurní zkouška Grand Prix Freestyle, která se jela jako kvalifikační soutěž drezurního Světového poháru. Navrch měla domácí Beatriz Ferrer-Salat…
26.11.2018 08:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do nedělní volné sestavy se dostalo celkem 14 dvojic, mezi nimiž nechyběly ani některé domácí. A právě španělské jezdkyni Beatriz Ferrer-Salat se v této drezurní zkoušce dařilo nejvíce.

Španělka sedlala svého sedmnáctiletého Delgada a podobně jako předešlý den, ani tentokrát nenašla přemožitele. V drezurní úloze FEI Grand Prix Freestyle navíc jako jediná dosáhla na vyšší hodnocení než je 80 %. Konkrétně byl její výkon ohodnocen 81,285 %.

I z druhého místa se radoval domácí zástupce, a to Claudio Castilla Ruiz. Ten v sedle Alcaide získal od rozhodčích výsledek 78,915 %.

Ani tentokrát se do elitní trojice nedostal Han Peter Minderhoud, který stejně jako v sobotu skončil na čtvrté pozici. O zhruba procento lepší výkon totiž podala Portugalka Maria Caetano, která sedlala v soutěži Coroada. Tato dvojice inkasovala 77,655 %.

Drezurní Světový pohár západoevropské ligy pro sezonu 2018/2019 má za sebou čtvrté kolo. Na předních místech se však nic v žebříčku nezměnilo a neustále je na čele německá jezdkyně Dorothee Schneider, kterou následuje její krajan Benjamin Werndl.

Madridská vítězka Beatriz Ferrr-Salat si připsala letos první body, a tak je s dvacetibodovým přídělem aktuálně čtrnáctá.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.  

Foto: Lukasz Kowalski/FEI




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE