reklama 11C

Exell vítězem úvodní soutěže CAI v Ženevě

ikonka

Sobotní den 8. prosince přinesl v Ženevě při mezinárodních závodech také úvodní soutěž spřežení, a to při CAI-W. Svoji dobrou formu opět našel Boyd Exell z Austrálie, který v konkurenci dalších pěti účastníků dokázal v této soutěži zvítězit…
08.12.2018 17:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V sobotní soutěži spřežení při CAI-W se jezdci představili v předkvalifikační soutěži Světového poháru. Nejlepší formu tento den ukázal Australan Boyd Exell, který dokončil takzvané „drive-of“ pro elitní trojici v nejlepším čase. Cílovou čáru protnul v čase 304,34 vteřiny a díky tomu, že nechyboval, byl to také jeho konečný výsledek.

Společně s ním se do finálové jízdy pro elitní trojici dostali ještě Bram Chardon z Holandska a József Dobrovitz z Maďarska. A právě holandskému zástupci se dařilo o něco více. V rozhodující jízdě zapisoval 4 trestné vteřiny a jeho čas činil 316,66 vteřiny. Ztrácel tak poměrně dost sekund na vítěze.

Podobně velký odstup však bylo možné sledovat mezi druhou a třetí pozicí. József Dobrovitz se totiž dostal do cíle v konečném čase 337,34 vteřiny. I on připisoval 4 trestné vteřiny za chyby.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE