reklama 11C

Excelentní závěr CSI Linz: Opatrný zvítězil s Forewerem v nedělní GP

ikonka

Závěr rakouského CSI v Linci bezkonkurenčně ovládl Aleš Opatrný. V nedělní Grand Prix na výšce 150 centimetrů zvítězil s Forewerem v rozeskakování s o více než dvě vteřiny rychlejším časem, než zapsal druhý umístěný Wolfgang Puschak z Německa.
18.04.2021 18:06  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vedle vítězství s Forewerem v hlavní nedělní soutěži, v Grand Prix při CSI Linz, dále Aleš Opatrný zářil také v parkuru vysokém 140 centimetrů, do něhož nastoupil v sedle Carmana. Čas rozeskakování byl zastaven na hodnotě 40,91 vteřiny, což stačilo na druhou příčku. Rychlejší byl pouze Andrzej Oplatek startující za Polsko, který sedlal klisnu Odile du Soufflet. 
 
Bez trestných bodů na překážkách dorazil do cíle závěrečné Grand Prix také Kamil Papoušek. Bohužel se však s Warnessem nevešel do stanoveného času parkuru a po obdržení jednoho trestného bodu si nezajistil účast v rozeskakování, skončil jedenáctý. Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noddevelt inkasoval dvanáct trestných bodů v základní časti parkuru stejně jako Nikola Bielíková s Carisonem, která přidala ještě jeden trestný bod za čas.  
 
O další výborný výsledek v závěru mezinárodního mítinku v Rakousku se postarala Mariana Michlíčková. V juniorské Grand Prix s výškou překážek do 140 centimetrů skončila na pátém místě po připsání pěti trestných bodů na své konto. Mezi juniory poté brala šestou a sedmou pozici Eliška Hasnedlová, když s klisnami Veporou a Delisou zapsala trestných bodů osm.
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM  

 
Foto: Johana Černá 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE