reklama 11C

Eva Jančaříková a Iffendic v sobotu v Ranshofenu za 74 procent

ikonka

O víkendu 8. a 9. června pokračovalo v Ranshofenu CDI4*. Jančaříková startovala se svými koňmi v sobotu, přičemž s šestiletým Iffendicem dosáhla hodnocení 74 procent, v neděli reprezentovala Českou republiku Eleonora Kinsky v Grand Prix Special.
09.06.2019 15:04  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ještě o procento lepší hodnocení než v pátek dosáhla Eva Jančaříková s valachem Iffendic v sobotní finálové úloze pro šestileté koně. Rovných 74 procent jí přineslo čtvrtou příčku z celkových šesti startujících. Vítězná dvojice Krista Kolijn a Ivy získala úctyhodných 81,4 procent.
 
Eva Jančaříková v sobotu předvedla také svého druhého svěřence, devítiletého Kandro van het Mettenhof v úloze  Intermediate I. Zde společně získali hodnocení více než 66 procent, což je zařadilo na šestou příčku. Hranici sedmdesáti procent pokořila a vítězství vybojovala Engie Kwakkel-Wallace a Eyecatcher.
 
V nedělní Grand Prix Special startovala za Českou republiku Eleonora Kinsky dal Borgo s třináctiletým hřebcem Star Wars W. Jejich výkon byl ohodnocen necelými 62 procenty, což je bohužel zařadilo na poslední sedmé místo. Nejlépe se v této úloze předvedla domácí Ulrike Prunthaller a Bartlgut's Duccio s hodnocením 70,894 procent.
 

O pátečním dění v Ranshofenu se dočtete v článku: "Úvodní den v Ranshofenu přinesl více než 73 procent pro Jančaříkovou"

 

Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.

 

Ilustrační foto Kateřina Návojová





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE