Estéčka na konci května ovládli Kamil Papoušek a Eliška Hasnedlová

ikonka

Na konci května se skákalo hned na několika českých kolbištích od nejnižších soutěží pro pony i velké koně až do úrovně jednohvězdového ST ve Zduchovicích a Hradištku u Sadské. Závodilo se i v Děpoltovicích, Martinicích či v Brně na Panské líše.
01.06.2020 14:28  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB


V sobotu 30. května proběhla v Děpoltovicích první letošní zastávka amatérské skokové série Paragan Jump Tour. Stopadesát startů bylo rozděleno do celkem desíti soutěží, z nichž nejvyšší byla soutěž handicap na výškách 115 a 120 centimetrů. Bezchybně dojely pouze tři dvojice, nejrychlejší byla Klára Hlaváčková a Machare Bono.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Třídenní skokové klání Channel Star má za sebou při posledním květnovém víkendu zduchovické kolbiště, přičemž nastavené limity startovních listin byly po všechny dny téměř naplněny. V sobotním S* zvítězil s velkým náskokem Miloslav Vítek v sedle koně Ria Arista OH, v neděli se závodilo až do ST*, kde si získal vítězství Kamil Papoušek a Charlyn s časem o desetinu sekundy rychlejším než druhá Denisa Vegrichtová a Denny.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Do nedělní Jarní ceny Martinic nastoupilo celkem čtrnáct koní. Základní kolo dokončili bezchybně pouze dva z nich a nulu zopakovali rovněž v rozeskakování, Jan Štětina a Fantastico zajeli o šest desetin pomaleji než vítězný Sergej Motygin a Quasar.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Víkendové skákání na Hradištku vrcholilo jednohvězdovým ST, do jehož rozeskakování se probojovalo pět dvojic z celkem dvaadvaceti startujících. Nejrychleji zajela Eliška Hasnedlová a Vepora, o necelou sekundu pomalejší byla Anna Helebrantová a Epo van de Achterhoek Z a třetí místo připadlo Miloslavu Příhodovi s Flower.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Nedělní skokový program hostil také jezdecký areál na Panské líše. V osmi soutěžích se vystřídalo na sto sedmdesát startů, nejvyšší bylo jednohvězdové S. V něm se nejvíce dařilo MVDr. Kamile Růžičkové v sedle koně Galacia.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Patricie Mazuchová a Stanislav Pitela