reklama 11A

EquiTV.cz začala vysílat přesně před 10 lety. Podívejte se na prvotiny

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz je tu již 10 let! Od druhé poloviny července 2009 byl na nově vytvořené stránky nasazen tzv. trailer, avšak pravidelná publikace video reportáží začala přesně 1. srpna. Podívejte se na zmíněné „prvotiny“!
01.08.2019 09:36  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C


Vůbec první reportáž pro „internetovou televizi o koních a lidech kolem nich“ natočili naši tehdejší kolegové na akci Appaloosa Show 2009. Asi nebyla úplná náhoda, že původním provozovatelem EquiTV.cz byla společnost APPA Trading s.r.o. v čele s Ondřejem Zalabákem. 

Až o tři roky později přišla zásadní změna – došlo k vlastnickému propojení webů Jezdci.cz a EquiTV.cz, což byl první krok k založení mediální skupiny EQUINET s.r.o. Ta EquiTV.cz a Jezdci.cz provozuje dodnes, včetně celé řady dalších internetových stránek spojených s koňmi, jako jsou např. www.jezdeckainzerce.cz, www.jezdeckyzpravodaj.cz a jiné.

Desetiletou historii EquiTV.cz si budeme v následujících týdnech a měsících připomínat častěji. Nyní jsme si pro vás připravili z archivu úvodní trailer EquiTV.cz a historicky první video reportáž. 

 

Deset let EquiTV.cz: Historicky první video na EquiTV


Deset let EquiTV.cz: Úplně první reportáž EquiTV z Appaloosa show 2009

 

Neváhejte a prolistuje si bohatým archivem na www.equitv.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE