reklama 11B

EquiRadio.cz po čtvrt roce rozšiřuje počet pořadů i dostupnost obsahu

ikonka

Přesně po čtvrt roce od spuštění internetového rádia EquiRadio.cz zaměřeného na koně, jezdectví a dostihy mediální skupina Equinet, která je jeho provozovatelem, rozšířila dostupnost obsahu o portál Podcasty.cz. Zvyšuje také počet pořadů.
20.01.2022 16:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Již téměř 250 audio příspěvků publikovalo od svého spuštění 20. října loňského roku EquiRadio.cz. Společně s dříve publikovanými podcasty televize EquiTV.cz, s níž aktuálně sdílí společný web, nabízí v audio databázi k poslechu na pět stovek epizod zhruba dvacítky pořadů.
 
„Jako malý dárek při příležitosti čtvrt roku provozu EquiRadia jsme nachystali rozšíření našeho obsahu přes portál Podcasty.cz společnosti Seznam.cz. Díky tomuto kroku je od 18. ledna veškerý náš mediální servis dostupný přes stránky české internetové jedničky Seznam.cz. Už přes dva roky totiž distribuujeme část článků z webu Jezdci.cz prostřednictvím Newsfeed Seznam.cz a internetová televize EquiTV.cz pravidelně vysílá svůj pravidelný pořad Equinews i přes Stream.cz,“ uvedl jednatel společnosti Equinet s.r.o. Josef Malinovský. „Díky této spolupráci jsou informace o koních, jezdectví a dostizích lépe přístupné lidem i mimo naši komunitu a troufám si říct, že tím výrazně přispíváme k popularizaci tohoto odvětví,“ doplnil.
 
Koňské internetové rádio plánuje v nejbližších dnech a týdnech také rozšířit počet pravidelných pořadů. „Kromě autorských podcastů, aktuálního zpravodajství a audiotéky vybraných článků z webu Jezdci.cz chystáme Poradnu EquiRadia, v níž budou oslovení odborníci odpovídat na otázky k různým tématům, a to nejen v oblasti veterinární péče o koně, ale také výcviku či legislativních záležitostí. Naslouchat lidem, kteří koním rozumí, budou moci posluchači i v Koňské lince EquiRadia. Chtěli bychom také během sezony častěji vyrážet do stájí a jezdeckých center, která blíže představíme v pořadu Za koňmi s EquiRadiem. V neposlední řadě pak jednáme s vydavateli koňských časopisů a ve spolupráci s nimi nabídneme část jejich obsahu v audio formě,“ shrnul Josef Malinovský.
 
EquiRadio.cz lze poslouchat jak přes internetové prohlížeče, tak vybrané podcastové aplikace. Zpravidla publikuje každý den dva příspěvky. Během sportovní sezony se pak tento počet rozšiřuje podle potřeb o aktuální zpravodajství. Vedle Josefa Malinovského obsah připravují moderátoři Martin Cáp a Vojtěch Kroupa. 
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský
Zdroj: tisková informace Equinet s.r.o.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE