reklama 11C

EquiRadio přichází před koncem roku s Talkshow. Proběhne v Hořovicích

ikonka

České internetové rádio se zaměřením na koně a jezdectví odvysílá v polovině prosince první talkshow. Moderovat ji budou Aleš Suchánek s Josefem Malinovským. Veřejné natáčení proběhne 12. prosince v Hořovicích a hosty budou Natálie a Aleš Opatrní.
01.12.2022 14:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
EquiRadio, které bylo spuštěno v říjnu 2021 jako přidružený audio projekt internetové televize EquiTV.cz, přichází po více jak roce vysílání s novou talkshow. O jejím vzniku informovali autoři prostřednictvím tiskové zprávy.
 
„Vedle rozhlasového zpravodajství, tradičních rozhovorů s lidmi od koní formou podcastů a audio knihovny článků z webu Jezdci.cz chceme našim posluchačům nabídnout také zábavný formát, který se v minulosti osvědčil při natáčení našich silvestrovských pořadů během covidových let 2020 a 2021. Měli jsme na ně výborné ohlasy,“ uvedl v tiskové zprávě Josef Malinovský, který je jednatelem společnosti Equinet s.r.o. Ta je provozovatelem nejen EquiTV.cz a EquiRadia, ale také zmíněného zpravodajského webu Jezdci.cz. 
 
Josef Malinovský bude také společně s Alešem Suchánkem jedním z moderátorů Talkshow EquiRadia. „S Alešem Suchánkem spolupracujeme řadu let a kdo jej zná z moderování různých jezdeckých akcí, tak mi jistě dá za pravdu, že umí být výborným bavičem. Věřím, že se budeme vhodně doplňovat, stejně jako tomu bylo již v minulosti při jiných akcích,“ upřesnil Malinovský.
 
Natáčení Talkshow EquiRadia by mělo probíhat zhruba jednou za měsíc, a to zpravidla v prostorách vybraných jezdeckých areálů, či restauračních zařízení. „V jednom termínu plánujeme natočit dva 30 až 45minutové pořady a do každého z nich si pozveme dva až tři hosty. Určitě chceme dát prostor i pro improvizaci, a tak se můžeme v některých případech spojit s hostem i virtuálně prostřednictvím internetové, či telefonní sítě. Naším cílem je však také umožnit osobní setkávání lidí z jezdecké komunity, a proto doufáme, že na natáčení dorazí vždy alespoň pár desítek diváků, pro něž bude večer společensky pokračovat i po skončení natáčení,“ vysvětluje provozovatel EquiRadia. 
 

Psali jsme: Aleš Suchánek: Koně mě vždy bavili. Závodit jsem ale začal v 27 letech

 
Jednou z uvažovaných variant bylo, že jezdecká talkshow bude mít i svoji živě vysílanou podobu na EquiTV.cz. Od tohoto záměru se však nakonec upustilo. „Rozhodli jsme se tak jak s ohledem na vyšší technickou náročnost i proto, abychom přímým divákům nabídli něco exkluzivního. Naživo určitě uvidí i uslyší více, než nakonec bude dostupné ve vysílání EquiRadia,“ doplnil Josef Malinovský.
 
První veřejné natáčení Talkshow EquiRadia proběhne v pondělí 12. prosince od 18:00 hodin v hořovické restauraci Ranch. Ta se nachází v jezdeckém areálu rodiny Opatrných. Hlavními hosty budou manželé Natálie a Aleš Opatrní. Jména těch dalších organizátoři upřesní zhruba týden před akcí a některé si nechají i jako překvapení. Vstupné na natáčení je zdarma, doporučené jsou však včasné rezervace míst. 
 
Foto: Josef Malinovský
Zdroj: tisková zpráva Equinet s.r.o.



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE