reklama 11C

Emma de Moussac měla v Kronenbergu našlápnuto na medaili z Grand Prix

ikonka

České reprezentantky Lada Šobichová a Emma Augier de Moussac doplnily svou sérii úspěchů z Kronenbergu také o víkendu. V sobotu se dařilo Ladě, zatímco Emmě hlavně v neděli. A důvod k oslavě mohl být ještě větší nebýt jedné smolné chyby v Grand Prix.
15.09.2019 20:36  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Mezinárodních skokových závodů v nizozemském Kronenbergu se v půlce září účastní také české reprezentantky. Ladě Šobichové i Emmě Augier de Moussac se dařilo již v úvodních dnech a slušná umístění si nenechaly utéct ani o víkendu.
 
V sobotu si na své konto připsala další úspěch Lada Šobichová. S osmiletým valachem Devil D Z dojela stopětatřicítku bezchybně ve čtvrtém nejrychlejším čase. "Je to pro mě výjezd po dlouhé době, jelikož jeden Grand Prix kůň je prodán a druhý je dlouhodobě nemocný. V Kronenbergu jsem s novými mladými koňmi, parkury jsou tady pro ně docela velké, ale postavené příjemně," vzkázala jezdkyně. "Koně mi udělali radost, hlavně Ilona, pro kterou to byl první CSI výjezd, osmiletého Devila pomalu připravuji na Grand Prix úroveň a s jeho výkony jsem také spokojena, takže se vracím domu s motivujícím pocitem."
 
V neděli se pro změnu velmi dařilo Emmě Augier de Moussac. Nejdříve se v sedle klisny Courage umístila po čistém základním kole i rozeskakování na osmé příčce ve stočtyřicítce a celé závody uzavřela úspěchem v Grand Prix s Divou, kde měla našlápnuto na medailovou pozici, jelikož dojela v druhém nejrychlejším čase. Chyba na překážce ji však odsunula na i tak velmi dobrou osmou příčku z více než šedesáti startujících. Vítězství patřilo brazilské dvojici Thiago Ribas Da Costa a Kassandra Van 'T Heike.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv pořadatele a Lady Šobichové




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE