reklama 11B

Dvojitá výhra pro Bettendorf při GC PlayOffs

ikonka

Lucemburské jezdkyni se v rámci závěrečného dne závodů GC Prague PlayOffs skutečně dařilo. Na programu dne stály dvě soutěže CSI2* a v obou zvítězila právě Charlotte Bettendorf. Podruhé to bylo v CSI2* Grand Prix Bohemia Energy…
16.12.2018 13:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Cena Bohemia Energy se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém a celkem sedm jezdců se probojovalo po bezchybném základním kole do rozeskakování. Čtyři dvojice následně bezchybnou jízdu zopakovaly, a tak o jejich pořadí rozhodoval dosažený čas.

Nejrychleji se do cíle dostala poslední startující, lucemburská jezdkyně Charlotte Bettendorf. Tentokrát sedlala devítiletou klisnu Hope Street. Jejich čas byl 34,10 vteřiny a v O2 aréně tak zněla podruhé ten den lucemburská hymna. Druhé místo obsadil Philip Houston s jedenáctiletou klisnou Stone Cold Sober. Jejich čas činil 35,75 vteřiny.

Opět jsme měli v elitní trojici české zastoupení, a to díky Sáře Vingrálkové. Jako jediná Češka postoupila do rozeskakování, kde nakonec s osmiletým hřebcem Kas-Sinim Dc obsadila pěkné třetí místo.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.   




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE