Dostihové legendy, Verešová i vojáci. Top momentky sezony 2022

ikonka

Petr Foret, Jan Faltejsek, Jaroslav Drlík, ale i Roman Šebrle nebo Andrea Verešová. V sezoně 2022 jste mohli na českých dostihových závodištích potkat nejrůznější sestavy osobností. Prohlédněte si druhý výběr z letošních momentek Pavly Pechmanové.
30.12.2022 06:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


V úterý jsme vám nabídli první ze dvou fotogalerií, do níž jsme na závěr roku vybrali dostihové momentky fotografky Pavly Pechmanové. Zatímco úvodní část shrnovala především hlavní tváře a zápletky uplynulé sezony, dnes vám nabízíme také sérii různých více či méně překvapivých skupinek osobností.

Někdejší dlouholetá ošetřovatelka a pracovní jezdkyně Pavla Pechmanová se na závodištích pohybuje po velkou část svého života a jsme velmi rádi, že spolupracuje i s Jezdci.cz. Pavla pravidelně fotografuje nejen dostihy, ale také jejich zákulisí v tréninkových střediscích a hřebčínech, s řadou aktérů a hrdinů svých záběrů se dobře zná.

Prostřednictvím těchto momentek bychom zároveň rádi popřáli všem dostihovým příznivcům krásný závěr roku a všechno dobré do toho příštího.

Foto: Pavla Pechmanová