reklama 11C

Domes je jednička nejen v jedničkách. V Brně nuda s vozataji nebyla

ikonka

Naplnit minimální počet startujících v soutěži čtyřspřeží může být někdy problém. Své o tom vědí pořadatelé Zimního jezdeckého poháru ČJF v Brně. Milan Domes zajel se čtyřkou alespoň exhibiční jízdu. Vše jsme zachytili ve fotogalerii.
03.03.2019 00:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Krátce před prvním březnovým víkendem bylo jasné, že se čtyřkami to bude v Brně na hraně, nebo za hranou. Nakonec se na startovní listině objevila nadějná tři čtyřspřeží – Davida Haitla, Milana Domese a Petra Vlašice. Jenže David Haitl nakonec nedorazil, a tak oficiální soutěž neproběhla. Milan Domes tak zajel alespoň ukázkovou jízdu, která přítomné diváky nachla.
 
Atraktivní podívanou nabídly i další soutěže. Nejprve se uskutečnilo klání párů, vyhrál Petr Myslík, a až na konec přišly na řadu singly. V nich se Milan Domes dočkal vítězství. Jak se jednotliví účastníci poprali s nástrahami kurzu, to zachycuje naše fotogalerie. 
 
Pro ty, kteří dávají přednost 25 snímkům za sekundu, nabídne EquiTV.cz již brzy nezkrácený video záznam druhých kol zmiňovaných soutěží.
 

ČTĚTE TAKÉ: Myslík opět ovládl Zimní pohár dvojspřeží. Domes je nový lídr singlů

 
Foto Josef Malinovský
Kopírování a publikace fotografií je bez písemného souhlasu autora zakázáno. Sdílení snímků na sociálních sítích je možné prostřednictvím ikony ve fotogalerii.
 





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE