reklama 11B

Domácí dění v týdnu: První parkury v Chuchli a další kolo ČSP v Brně

ikonka

Druhé kolo Českého skokového poháru, parkury ve Velké Chuchli či mezinárodní reiningové závody CRI3*, to jsou jen tři z mnoha jezdeckých akcí, které proběhnou o prvním květnovém víkendu. Pojďte se s námi podívat, kam můžete vyrazit na závody.
30.04.2019 11:11  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Příznivci parkurového sportu se mohou těšit během prvního květnového víkendu na pokračování Českého skokového poháru. Druhý mítink seriálu hostí 4. a 5. května Brno. 
 
Skákat se bude i ve středočeských Hořovicích. Tam se od 3. do 5. května odehrají závody Hořovické tour. Ve stejném termínu se bude konat Z-Jumping festival ve Zduchovicích.
 
Parkurové závody pořádá také závodiště ve Velké Chuchli. Na programu je Jarní Velká cena Velké Chuchle, která je součástí Národního skokového poháru ČJF. Nabídne soutěže pro pony i velké koně. Vrcholem akce bude nedělní ST*.
 
V kalendáři najdeme také řadu akcí v dalších disciplínách. V Těšánkách se bude konat další Zlatá podkova ve všestrannosti. 
 
Zahálet nebudou ani příznivci a jezdci reiningu. Kozlovice pořádají akci spojenou s mezinárodními závody CRI3*. Mezinárodní soutěže se pojedou v pátek 3. května, po zbytek víkendu jsou na programu národní kvalifikační závody.
 
To není zdaleka vše!

Přehled závodů a výsledky jsou ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE