reklama 11C

Do pátečního MČR v drezuře zasáhly rozmary počasí, sledujte galerii!

ikonka

Průběh pátečního MČR v drezuře a paradrezuře zkomplikovalo proměnlivé počasí, díky němuž měli někteří z účastníků zhoršené podmínky. I přesto se jezdci i pořadatel se situací dobře popasovali a i v pátek se odehrála všechna naplánovaná kola.
13.07.2019 08:48  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

Svá prvá kola si v pátek při Mistrovství České republiky v drezuře a paradrezuře odjeli starší junioři a jezdci kategorie U25, v druhém kole se pak předvedli paradrezurní jezdci, děti, mladší junioři a senioři střední rundy. Zejména průběh seniorské druhé rundy zkomplikovaly výkyvy počasí, naštěstí se však podařilo odbavit všechna naplánovaná kola.
 

O čtvrtečním dění se dočtete v tomto článku: Dvě vítězství Vášáryových na úvod drezurního mistrovství v Královicích

 
Zdaleka nejlepší výkon předvedla mezi staršími juniory suverénní Eva Vavříková v sedle Belle Ennie s úctyhodným hodnocením 72,454 procent, mezi jezdci kategorie U25 je aktuálně ve vedení Laura Lišková a Worman díky výsledku 67,156 procent v úvodním kole.
 
Druhé kolo dětí se nejvíce vydařilo Marii Lumbachové s koněm Colinda Valk s výsledkem 68,885 procent, mezi mladšími juniory v pátek kralovala Eliška Skřivanová a Farewell, jejichž výkon byl ohodnocen 69,6 procenty a v druhém kole seniorské střední rundy byla nejlepší opět Hana Vašáryová a Filipa s 67,6 procenty.
 
Spokojená byla i druhá Tereza Hábová. S Jamesem Bondem získali 67,225 procent. "Musím říct, že jsem si po Brně spravila chuť. Sice jsme se neubránili chybičce, Bond v jednom místě zakopl, ale já jsem opravdu spokojená, jelo se mi skvěle," nešetřila Tereza chválou na svého sportovního partnera Jamese Bonda, o kterém se můžete v sobotu ráno dočíst spoustu zajímavostí v naší pravidelné rubrice Nezapomenutelný kůň.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Jan Matuška / horse.zonemara.com




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE