reklama 11B

Do CDI-W v Brně vstoupil vítězně Wandres. Češi jsou čím dál lepší

ikonka

Druhým dnem pokračovaly v sobotu 22. června v Brně mezinárodní drezurní závody zapsané do seriálu Světového poháru. A k vidění byly, stejně jako v první den, výborné výkony. Jela se také kvalifikace do nedělní volné Grand Prix v rámci CDI-W.
22.06.2019 19:59  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

Sobota 22. června byla druhým soutěžním dnem CDI v Brně Panské líše. Program nabídl sedm úloh. V soutěži jezdců na pony dominovala opět Maďarka Hanna Hoffer na koni Macciato s výsledkem 72,117 %. Na paty jí šlapala Češka Anna Procházková, která obsadila s Nice Guyem druhé místo. 
 
Také soutěž pro děti měla stejnou vítězku, jako v první den mítinku, a to Rusku Karinu Zakhrabekovou na hřebci Ein Stern (71,410 %). Nejlépe z českých zástupců si vedla Johana Vášáryová, která dojela s Hannah Montanou pátá. 
 
Mezi juniory nenašla přemožitele Rakušanka Helene Grabenwöger na Der Fuchs 3. Ta dostala známku v hodnotě 70,147 %. V soutěži mladých jezdců zazářila italská dvojice Italka Alice Campanella na Gracile D.E.S. Zapsala si více než 70 %. Aneta Havlíčková na Fieneke dojela šestá.
 
Účastníci Malé rundy šli úlohu IM-1, kterou ovládla Francouzka Rachel Bastady v sedle ryzky Donnerdiory. Předvedla sestavu oceněnou bezmála 72 %. Hana Vášáryová na Santos Dumont, obsadila třetí místo, stejně jako o den dříve. Fabrizio Sigismondi byl s Elegantem 1 čtvrtý.
 
Jezdci ve Velké rundě absolvovali Grand Prix Special. Ta měla stejného vítěze jako páteční Grand Prix. Stal se jím Francouz Alexandre Ayache na koni Zo What (71,340 %). Výborně si vedla Libuše Mencke se Sýriem. Se známkou 67,808 % dojela čtvrtá.
 
Poprvé vstoupili do hry i jezdci v rámci túry CDI-W. Kvalifikací do nedělního Freestylu byla úloha Grand Prix. Vyhrál jí favorit Němec Frederic Wandres s koněm Westminster 71. Zapsal si bezmála 70,5 %. Nejlépe z Čechů se prezentoval Michal Košťál na Little Jackovi. Se známkou dosahující téměř 66 % obsadil čtvrté místo.
 
Foto: Stanislav Pitela
 

Výsledky najdete TADY





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE