Devátá GCL v Londýně: Prague Lions jedenáctí, vedou Shanghai Swans

ikonka

V pátek 13. srpna odstartovalo v Londýně deváté kolo Global Champions League. Na parkuru s výškou do 155 centimetrů si čtyři týmy udržely nulu na bodovém kontě, jeden dokončil s chybou a šest se dvěma. Mezi nimi jsou i Prague Lions.
13.08.2021 23:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
Díky dvěma bezchybným jízdám v úvodní části Global Champions League v Londýně a nejkratšímu součtu časů nastoupí do sobotního druhého kola soutěže z vedoucí pozice Shanghai Swans, které reprezentují Christian Ahlmann s hřebcem Clintrexo Z a Max Kühner na valachovi Elektric Blue P. 
 
„Když jsme si prošli kurz, říkali jsme si, že je příjemně postavený, vůbec jsme neočekávali tolik chyb. Máme však zde dobré koně a oba byli ve velmi dobré kondici,“ uvedl Max Kühner. 
 
Nulu na bodovém kontě mají i Paris Panthers, London Knights a Doha Falcons. Kvůli jedné chybě jsou pátí Berlin Eagles a skupinu osmibodových celků otvírají St. Tropez Pirates. Ti byli dokonce ze všech družstev nejrychlejší. Následují za nimi Cascais Charms, New York Empire, Valkenswaard United, Madrid in Motion a Prague Lions. 
 

Psali jsme: Šest medailistů z Tokia míří na devátou Global Champions do Londýna

 

Tým Pražských lvů zastupovali v pátek Niels Bruynseels na klisně Ilusionata van´t Meulenhof a Jur Vrieling s valachem Fiumicino van de Kalevallei. Oba inkasovali po jedné chybě a součet časů 150,14 sekundy jim stačil na 11. řádek průběžné výsledkové listiny.
 
Londýnská soutěž Global Champions League vyvrcholí v sobotu od 14:30 hodin místního času, v 17:50 na ni naváže Longines Global Champions Tour Grand Prix, z níž vzejde další účastník Super Grand Prix při galashow světového parkuru Prague Playoffs v libeňské O2 areně.
 
Foto: Global Champions League
Zdroj: tisková zpráva Global Champions League