reklama 11C

Devadesátka EquiTV: Úspěch Strnadlové v deštivé Velké ceně Frenštátu

ikonka

Už druhou Velkou cenu v rámci Českého skokového poháru se podařilo vyhrát Lucii Strnadlové. V neděli 8. září si dojela pro vítězství ve Frenštátě pod Radhoštěm. Účastníky potrápilo deštivé počasí. Podívejte se na souhrn v Devadesátce EquiTV.
10.09.2019 16:31  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKU EQUITV NAJDETE V TOMTO ODKAZU

Desáté kolo Českého skokového poháru proběhlo ve dnech 6. až 8. září ve Frenštátu pod Radhoštěm. Nedělní program, který přinesl vrcholy tří seriálových túr, poznamenaly vydatné deště. Přesto se všechny klíčové soutěže uskutečnily.

Junioři závodili na parkuru s překážkami do 125 centimetrů, a protože se devíti jezdcům podařilo překonat základní část bez chyb, přišlo ke slovu rozeskakování. Nejvyšší bodový příděl si za vítězství připsala Tina Laryšová. Ta s Armanim nechybovala a čas dokázala stlačit pod 36 sekund. Také účastníci túry U25 s překážkami do 135 centimetrů se ve Frenštátě rozeskakovali. Díky bezchybnému výkonu a suverénně nejrychlejšímu času zvítězila dvojice Linda Portychová a Juliett.

Hlavním bodem nedělního sportovního programu byla Eurobit Velká cena Frenštátu na výšce do 145 centimetrů. Stejně jako během předešlých kol, jela se tato vrcholná soutěž s finále, do něhož postoupila desítka nejlepších ze základního kola. Pro nepřízeň počasí a s ohledem na povrch kolbiště se hned dva finalisté rozhodli do druhé jízdy nenastoupit. S rozmočeným povrchem travnatého kolbiště se nejlépe vyrovnala Lucie Strnadlová s Carinou. Projela cílem s druhou nulou a v čase o tři desetiny lepším než druhý Vladimír Tretera. Třetí skončil Jan Chýle.





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE