reklama 11A

Devadesátka EquiTV: Sergei Motyguine prvním vítězem ČSP 2019

ikonka

Letošní ročník Českého skokového poháru otevřely Hořovice. Ty se konaly ve dnech 17. - 21. dubna a odehrálo se během nich více než tisíc startů. Prvním vítězem seriálu je Sergei Motyguine. Podívejte se na krátký souhrn v Devadesátce EquiTV.
24.04.2019 10:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKA EQUITV JE K ZHLÉDNUTÍ ZDE

O Velikonocích byl v Hořovicích zahájen osmnáctý ročník Českého skokového poháru. Zájem o účast byl tak velký, že byl mítink prodloužen na celkových pět dní, během nichž pořadatel musel odbavit více než tisíc startů. Vrcholy seriálových túr byly na programu v neděli 21. dubna. Junioři jeli své finále na parkuru s překážkami do 120 respektive 125 cm. 

Bez trestných bodů a nejrychleji se popasovala se zkráceným parkurem Eliška Hasnedlová, která se tak v sedle klisny Ryanie radovala z vítězství v úvodním kole Czech Junior Cupu.
Na jezdce zařazené v kategorii do 25 let čekal parkur stupně ST s jednou hvězdou. I tady muselo o pořadí rozhodnout rozeskakování. První letošní vítězkou v této túře se stala Natálie Ulčová. S devítiletým valachem Demontem překonala parkur čistě a v čase lehce přes 42 sekund.

Vrcholem hořovických závodů byla Velká cena, bodovaná do pořadí Českého skokového poháru. Se 145 centimetrů vysokým překážkami si v základním kole poradilo bez chyby jedenáct dvojic. Nejvyšší příčku udržel téměř od začátku do konce finále Sergei Motyguine, který v sedle Dylana díky bezchybnému výkonu v rozeskakování podruhé v kariéře ovládl Velkou cenu Hořovic. Druhé místo brala Tina Šalková a na stupně vítězů se postavila také Natálie Roučková. 





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE