reklama 11A

Devadesátka EquiTV: Seniorský titul na MČR v drezuře získala Vášáryová

ikonka

Královický dvůr hostil MČR v drezuře a paradrezuře. Akce nabídla soutěže pro řadu kategorií. Nejobtížnější úlohy čekaly na seniory ve Střední rundě. Titul v této kategorii vybojovala Hana Vášáryová. Připomeňte si to v Devadesátce EquiTV.
17.07.2019 14:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKA Z KRÁLOVIC JE V TOMTO ODKAZU

Letošní mistrovství České republiky v drezuře a paradrezuře proběhlo ve dnech 12. až 14. července v Královicích u Slaného. O tituly se závodilo v sedmi kategoriích a nechyběla ani soutěž družstev. Nejvyšší úroveň obtížnosti čekala na účastníky seniorské Střední rundy.

V tříkolovém klání nenašla přemožitele Hana Vášáryová, která v sedle klisny Filipy vyhrála všechny vypsané úlohy. Její průměrná známka dosahovala bezmála 69 %. Na druhém místě skončila dvojice Tereza Hábová a James Bond. Ta si zapsala za tři kola výsledek 67,178 %. Bronz bral s nepatrným odstupem Michal Košťál, který se s valachem Little Jackem umístil ve dvou kolech dokonce na druhé příčce. V součtu však dojel třetí.

V takzvané Malé rundě se mistryní České republiky stala Kamila Kotyzová ve dvojici s klisnou Radulou. Rozhodčí jí ocenili poměrně vysokým hodnocením přes 70 %. Nově se letos konal šampionát pro jezdce ve věku do 25 let. Tato kategorie nahradila tradiční soutěž mladých jezdců. Pro zlato si v ní dojela Laura Lišková s Wormanem. Paradrezurní mistrovství ovládla dle předpokladů reprezentantka Anastaja Vištalová, jež s Dominique zajela Freestyle za více než 71 %.





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE