reklama 11C

Devadesátka EquiTV: První letošní „Téčko“ v Hradištku pro Poláka

ikonka

Jezdecký areál v Hradištku je, stejně jako v předchozích letech, aktivním pořadatelem už od zimní halové části sezony. Až v neděli 12. května se tam ovšem jelo první letošní „Téčko“, tedy parkur stupně T*. Sledujte Devadesátku EquiTV.
15.05.2019 11:51  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKA EQUITV Z HRADIŠTKA JE V TOMTO ODKAZU

 
V neděli 12. května se v Hradištku závodilo v rámci skokové Champions Tour na parkuru stupně T s jednou hvězdou. Překážky s výškou do 145 centimetrů potrápily většinu startovního pole. Jedna chyba zavřela cestu do rozeskakování Tomášovi Aberlovi s klisnou Athenou 1. Čas 78,79 setin sekundy, kterého dvojice dosáhla v základní části, jí vynesla třetí místo. 
 
Jan Chýle v soutěži sedlal dva svěřence a lépe mu vyšla až druhá jízda s běloušem Abdulahem B. Do cíle dovezl nulu a postoupil do rozeskakování proti jedinému jezdci. Tím byl Karel Polák v tandemu s belgickým plemeníkem Tallmannem TN, který nastupoval do rozhodující jízdy jako první.
 
V kurzu Jana Šímy ani napodruhé nezaváhal a nezbývalo mu než čekat, jak se se zkráceným parkurem popasuje jeho soupeř. Jan Chýle s Abdulahem zvolil velmi rychlé tempo, a to se mu nakonec nevyplatilo. V cíli byl sice o dvě sekundy rychleji, jenže nasbíral osm trestných bodů. Z vítězství v hlavní soutěži Champions Tour v Hradištku se tak radoval Karel Polák.
 
Nezkrácený záznam hlavní soutěže Champions Tour v Hradištku najdete na naší adrese www.equitv.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE