reklama 11A

Devadesátka EquiTV: Paris Turf zvítězil v čtvrtém díle Zlatého okruhu

ikonka

Těsně o nos zvítězil šestiletý valach Paris Turf ze stáje Sochor ve čtvrtém díle celoročního klusáckého Zlatého okruhu, který se konal v pátek 12. července v pražské Velké Chuchli. Podívejte se v Devadesátce EquiTV na jeho tuhý boj.
17.07.2019 11:19  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKA EQUITV JE KE ZHLÉDNUTÍ V TOMTO ODKAZU

Ve stejný den jako cvaloví koně, v pátek 12. července, zamířili do Velké Chuchle i klusáci. Jejich sezona pokračovala čtvrtým dílem celoročního Zlatého okruhu, tradiční Cenou Géllerta, která se letos běžela pod názvem Pražská letní cena.

Na trati 1670 metrů se představila větší část domácí špičky a největší pozornost směřovala k šestiletému valachovi Paris Turf ze stáje Sochor, který se po ročním působení v Německu vrátil na české dráhy. Po startu šel dopředu další z favoritů Gaudi Boko s Pavlem Vávrou, za ním se usadili Starboy BN a Jos. Mykola Volf vedl Paris Turf ve vnější stopě na třetí, čtvrté pozici. Na protilehlé rovině favorit razantně zaútočil, ale vedoucí Gaudi Boko se nevzdával a až do posledních metrů si držel malý náskok. Doslova na cílové čáře se Paris Turf dostal na úroveň dosavadního lídra a po tuhém boji o nos zvítězil. Třetí doběhl Starboy BN.

Svůj dostih měli ve Velké Chuchli také francouzští klusáci. Favoritem sedmého dílu seriálu Prix du Trotteur Francais na 2180 metrů byl letošní čtyřnásobný vítěz Fairway. Čtyřletý hnědák stáje Viktoria nastupoval jako čerstvý vítěz z Berlína a své příznivce nezklamal. V sulce se Zdeňkem Škobisem si odvodil téměř celý dostih a v závěru už kontroloval situaci. Dvě délky za suverénním vítězem doběhl druhý Diakene, třetí příčku získal Agrus.

Záznamy všech klusáckých dostihů z Velké Chuchle si můžete pustit na adrese www.equitv.cz.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE