reklama 11A

Devadesátka EquiTV: MČR ve Working Equitation vyhrála Tereza Slabá

ikonka

V Královickém dvoře se během druhého zářijového víkendu konalo mistrovství České republiky ve Working Equitation pod hlavičkou spolku Working Equitation ČR. Celkem se divákům předvedlo více než šedesát dvojic. Mrkněte na další díl Devadesátky EquiTV.
18.09.2019 18:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

VIDEO REPORTÁŽ NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM - KLINĚTE!

V Královickém dvoře se během druhého zářijového víkendu konalo mistrovství České republiky ve Working Equitation pod hlavičkou spolku Working Equitation Česká republika. Celkem se divákům předvedlo více než šedesát dvojic, jež absolvovaly ve třech dnech drezurní testy a dále testy ovladatelnosti a rychlosti.

V seniorské kategorii třídy P byl závod napínavý doslova do poslední minuty, kdy malý kousek štěstí chyběl poslední startující Petře Čejkové. Jezdkyni z ruky vyklouzla garrocha a ve vteřině se jí tak rozplynula naděje na získání seniorského mistrovského titulu.

Zlato nakonec vybojovala Tereza Slabá s pony hřebcem WPBR Dollom Valmont, která po dvou soutěžních dnech nastupovala do „speed testu“ ze sdíleného prvního místa.
Druhé místo vybojovala Jitka Šimoušková s valachem Neapolitano Tuscok a třetí místo obsadila Šárka Kopecká s GinTonicem.

Juniorskou třídu S ovládla Barbora Pleskačová s kladrubským hřebcem Sacramoso Margeta XIII-20, která tak obhájila pozici mistryně z roku 2018.
Stejného vítěze jako před rokem měla i dětská soutěž. Mistryní České republiky se stala Kristýna Maternová s lusitánem GinTonicem.

V týmovém klání se nakonec radovalo družstvo „Ladies and gentleman“ ve složení Tereza Slabá, Jindra Kučerová, Kristýna Malenínská a Klára Dostálová.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE