reklama 11D

Devadesátka EquiTV: Krátký souhrn z posledního vozatajského kola ZJP

ikonka

Poslední šanci bodovat v Zimním jezdeckém poháru spřežení měli vozatajové, kteří se stejně jako parkuroví jezdci sešli v Tlumačově. V neděli 17. března se tam jelo závěrečné čtvrté kolo. Podívejte se na krátký souhrn v Devadesátce EquiTV.
20.03.2019 19:15  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKU MŮŽETE SLEDOVAT ZDE

V tlumačovské hale šlo o hodně, rozhodovalo se o složení finálové dvacítky, která se 23. března utká v Královicích o celkové vítězství v seriálu. Soutěž singlů přilákala třiadvacet soutěžících. Vítězkou e stala Michaela Lesáková. Vyhrála hlavně díky vyrovnaným výkonům. Těsně před finále série je druhá o pouhé tři body za Milanem Domesem.

Silná konkurence osmnácti zápřahů se postavila na start soutěže párů. Vítězně vyšel z tlumačovské soutěže zkušený Zdeněk Jirásek. Po přičtení plného počtu bodů do tabulky uzavírá základní část na pozici číslo čtyři. Na startovní listině kategorie čtyřspřeží se objevily čtyři kočáry.  Dvakrát zapřahal Petr Vlašic a od první jízdy se držel vpředu. Nakonec se svými svěřenci bral první i druhé místo tlumačovské soutěže. Díky dvaceti bodům za vítězství se posunul na nejvyšší příčku bodování kategorie čtyřspřeží. Do finále v Královicích postupují všichni účastníci, kteří letos alespoň jednou v sérii bodovali.





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE