reklama 11B

Devadesátka EquiTV: Jaroslav Jindra vítězem šesté Velké ceny ČSP

ikonka

Letos premiérové vítězství zažil Jaroslav Jindra v šestém kole Českého skokového poháru. V neděli 30. června vyhrál Velkou cenu Zduchovic, navíc v ní obsadil i třetí místo. Připomeňte si to v krátkém video souhrnu Devadesátce EquiTV.
03.07.2019 19:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

DEVADESTÁKA Z ČSP VE ZDUCHOVICÍCH JE V TOMTO ODKAZU

V neděli 30. června se ve Zduchovicích konala šestá Velká cena zařazená do seriálu Českého skokového poháru.

Hlavní soutěž, jejíž překážky dosahovaly výšky do 145 centimetrů, vyšla v základním kole výborně Ondřeji Pospíšilovi na koni Einfach. Ve finále však dvakrát chyboval a dojel nakonec pátý.
Dobře si vedl Zdeněk Palička v sedle Calida-T. Celkem nasbíral šest trestných bodů. Což stačilo na čtvrtou příčku. Třetí skončil Jaroslav Jindra s holštýnským valachem Caracasem. A to přesto, že si ze základní části přinášel pět trestných bodů. Napodruhé ovšem zajel čistě.

Výbornou formu prokazují v posledních týdnech Rudolf Doležal a Quattro Cento. Předvedli to i ve Velké ceně Zduchovic, v níž si zapsali dvě nuly. Jediná setina sekundy je dělila od vítězství. Tím, komu přálo štěstí a cílovou čárou projel o jedinou setinu sekundy rychleji, byl Jaroslav Jindra. Také on v sedle svého druhého koně Claretina zůstal na parkurech bezchybný a dojel si pro vítězství.

Na průběžném prvním místě v tabulce Českého skokového poháru najdeme Jana Štětinu, druhý je Jan Chýle následovaný Rudolfem Doležalem. TOP4 uzavírá Ondřej Pospíšil. Ve stejný den vyvrcholily i další pohárové túry. V Czech Junior Cupu nenašla přemožitele Tereza Svobodová, která porazila s Marylandem v rozeskakování dalších jedenáct dvojic. V soutěži pro jezdce do 25 let se z vítězství radovala Natálie Ulčová v sedle valacha Demonta. Nezkrácený záznam z Velké ceny Zduchovic najdete na našem webu www.equitv.cz.

Foto: Zenon Kisza





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE