reklama 11C

Devadesátka EquiTV: Deváté kolo GC v Cascais plné napětí a zvratů

ikonka

Deváté zastavení na okruhu Global Champions se odehrálo během předposledního červnového víkendu v portugalském letovisku Cascais. Týmová i individuální soutěž byla napínavá až do samého konce. Podívejte se na Devadesátku EquiTV.
26.06.2019 17:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

DEVADESÁTKU Z GC V CASCAIS SLEDUJTE ZDE

Deváté zastavení na okruhu Global Champions se odehrálo během předposledního červnového víkendu v portugalském letovisku Cascais. Oba vrcholy programu, tedy druhé kolo týmové soutěže a Grand Prix hodnocenou do individuálního žebříčku, přinesla sobota.

V soutěži ligy zvítězili po napínavém druhém kole plném zvratů jezdci London Knigths, kteří jako jediní udrželi čisté konto. Britský olympionik Ben Maher sedlal v obou jízdách ryzáka Explosiona W. Dvě nuly dovezl i jeho kolega, Švýcar Martin Fuchs, který prostřídal klisnu Chicu B Z a hřebce Chaplina. Pražští lvi obsadili šesté místo. V prvním kole byli na překážkách bezchybní, pouze Wilm Vermeir s hnědákem Iq van het Steentje inkasoval bod za překročení času. Ve druhém kole Vermeir udržel čistý výsledek, jenže jeho kolega Niels Bruyneels na Utamaro D Ecaussines shodil jednu překážku.

V pozdních večerních hodinách se za umělého osvětlení jela Grand Prix Cascais na překážkách do 160 cm. Člen Prague Lions Niels Bruyneels s Utamarem se v ní probojoval do rozeskakování, v němž nakonec dojel pátý. Vítězem se stal Martin Fuchs, který s Chaplinem zůstal bezchybný a cílem projel v nejlepším čase 37,64 sekundy. Druhý skončil jeho kolega z týmu Londýnských rytířů Ben Maher s Explosionem. Díky tomu, že Martin Fuchs už je po triumfu v Madridu kvalifikovaný do Super Grand Prix, která se pojede v Praze při Global Champions PlayOffs, získává „jízdenku“ do Prahy právě Maher.

Foto: GCT / Stefano Grasso





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE