reklama 11B

Devadesátka EquiTV: ČSP v Olomouci vyhrál Hruška. Štětina v čele série

ikonka

Český skokový pohár zažil sedmé kolo. Konalo ve v Olomouci a v hlavní soutěži závodů Creditas Velké ceně dokázal zvítězit Jiří Hruška s Oridou-M. V čele bodování je nadále Jan Štětina, který v soutěži dojel třetí. Podívejte se na video souhrn EquiTV.
17.07.2019 18:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKA EQUITV Z ČSP V OLOMOUCI JE TADY

Dějištěm sedmého kola Českého skokového poháru se stalo Equine Sport Centrum v Olomouci, kde se závodilo ve dnech 11. až 14. července. Nedělní program nabídl vrcholy túry pro juniory, pro jezdce ve věku do 25 let a zejména Velkou cenu bodovanou do hlavní série.

Creditas Velká cena Olomouce byla postavená jako parkur stupně T s jednou hvězdou. Její překážky tak dosahovaly výšky do 145 centimetrů. O nejvyšších příčkách se rozhodovalo ve finále pro deset nejlepších dvojic základního kola. Nicola Grünthalová s valachem Leandrem S ani jednou nechybovala a ujala se průběžného vedení. Na nejvyšší příčce ji však brzy vystřídal Jiří Hruška se svým druhým finálovým svěřencem Oridou M, který zajel v obou kolech čistě a v nejrychlejším čase.

Nejlépe vyšla úvodní jízda Lucii Strnadlové na koni Fall River Blue VDL. Do rozhodující části tak nastupovala jako poslední. Ve finále ovšem shodila hned dvě překážky a s osmi trestnými body obsadila až osmou příčku konečného pořadí. Vítězem se stal Jiří Hruška po výkonu s klisnou Oridou M. Na druhém místě skončila Nicola Grünthalová a třetí dojel Jan Štětina.

Ten se nadále drží v čele bodování Českého skokového poháru, v němž má 68 bodů. O 14 bodů méně má druhý Jan Chýle. Na třetím místě je Rudolf Doležal s 46 body a v TOP4 je ještě Ondřej Pospíšil.
     





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE