reklama 11D

Deusser vyhrál GP v St. Tropez: Díky, že jste náš sport udrželi naživu

ikonka

Všechno musí jednou skončit, a tak po jedenáctý týdnech skončila i série Hubside Jumping v zálivu u St. Tropez, která byla dominantou letošní mezinárodní parkurové sezony. V závěrečné Grand Prix vyhrál Daniel Deusser s hřebcem Scuderia 1918 Tobago Z.
19.10.2020 08:54  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Celkem 46 dvojic nastoupilo do Grand Prix CSI4* s výškou překážek 155 centimetrů, která uzavřela jedenáctitýdenní série Hubside Jumping v zálivu u St. Tropez.
 
Osm soutěžících překonalo základní parkur bez penalizace, a tak se o nejvyšší příčky utkalo v rozeskakování. V něm s nulou na bodovém kontě dojelo šest dvojic. Tou nejrychlejší byl Němec Daniel Deusser s hřebcem Scuderia 1918 Tobago Z, časomíra mu ukázala 38,30 sekundy. 
 
„Jsem velmi potěšen vítězstvím v Grand Prix CSI4* Hubside Jumping a zejména mi udělal radost můj kůň. Na začátku roku si musel trochu oddechnout a znovu začal závodit v polovině sezony. Před několika týdny se zúčastnil SI5* Hubside Jumping a dostal se do skvělé kondice. Jsem na něj opravdu hrdý. Letošní rok byl pro všechny jezdce velmi specifický a extrémně náročný, ale díky Hubside Jumping jsme si mohli užít nádhernou letní sezonu. Troufám si poděkovat jménem všech jezdců Sadri Fegaierovi a celému jeho organizačnímu týmu. Děkujme, že jste náš sport udrželi naživu a všichni doufáme, že se sem příští rok vrátíme,“ Daniel Deusser.
 
Druhou pozici obsadil Kevin Staut z Francie na valachovi Viking d´La Rousserie, jenž hranici 39 vteřin překročil o šest setin. Nizozemec Harrie Smolders s klisnou Dolinn se radoval z třetí příčky, na níž dosáhl časem 31,17. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE