reklama 11B

Deštivý ČSP ve Frenštátu. Laryšová a Portychová úspěšné mezi mladými

ikonka

Nedělní program Českého skokového poháru ve Frenštátu pod Radhoštěm je ve znamení vydatných dešťových přeháněk. Travnatý povrch nepřízni počasí však odolává ve slušné kondici a diváci viděli dvě napínavá rozeskakování v CJC a U25.
08.09.2019 13:47  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Prvním nedělním vrcholem Českého skokového poháru ve Frenštátu pod Radhoštěm bylo dílčí finále Czech Junior Cupu. Z devíti rozeskakujících se dvojic tři zopakovaly bezchybný výkon a v čase 35,96 zvítězila Tina Laryšová s Armani 6. Zhruba o půl sekundy pomalejší byla Kateřina Matušková s Carristou. Na ní další dvě sekundy ztrácel Daniel Pospěch v sedle Non stop Novaequi. 
 
V kategorii U25 postoupili do rozeskakování čtyři jezdci. Václav Staněk s Jespe/Monty 29 dvakrát chyboval a skončil čtvrtý. Jedno shození zaznamenala Valentýna Poláchová na Stuntmanovi 7. Dvě jezdkyně dojely i napodruhé bez penalizace. Linda Portychová s Juliett byla výrazně rychlejší než Kateřina Kubrická s Lentilkou 3, a tak zaslouženě zvítězila.
 
Kompletní výsledky najdete na www.ceskyskokovypohar.cz. Velká cena Frenštátu začíná ve 14.30 hodin a vy ji můžete sledovat na www.equitv.cz.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE