reklama 11A

Dění v týdnu: Verden se stane cílem Čechů. Libuše Mencke pojede CDI3*

ikonka

V týdnu od 5. do 11. srpna čekají české reprezentanty čtyři mezinárodní akce. Převahu mají závody CSI, největší pozornost se však bude upínat do Verdenu, kde se koná jezdecký festival a Češi tam tak nastoupí do parkurů i do drezurního obdélníku.
06.08.2019 11:38  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Srpnový termín závodů ve Verdenu je již tradicí. Konají se tam mezinárodní soutěže jak ve skákání, tak v drezuře a pro české jezdce je tento festival častým cílem. Letos tam zamíří reprezentanti, kteří jsou více doma v Německu než Česku. 
 
Do parkurového CSI nastoupí Roman Duchač s koňmi Dreamer a Lekadia. Tříhvězdové drezurní úlohy pojede Libuše Mencke se Syriem. 
 
Členka národního skokového týmu Emma de Moussac se představí v belgickém Opglabbeeku, kde pojede CSI3* s Divou a Julesem Vernem a do CSIYH nastoupí s mladými koňmi Homey a Nikiasem VD Bisschop. Účast na CSI2* v Miskolci v Maďarsku si nenechá ujít Alena Gasperl, která má na přihlášce tři svěřence, Allmana, Chaccita a Chacco Bellu.
 
V 32. týdnu pokračuje také série Global Champions. Tu hostí Valkenswaard a diváci se mohou těšit opět na výkony šestnácti družstev v ligové sérii včetně Pražských lvů.
 
Při pohledu do národního kalendáře ČJF najdeme více než dvacítku závodů. Pozornost parkurových jezdců, kteří bodují v Českém skokovém poháru se bude soustředit do Opavy, kde se jede osmé kolo. Parkury vyrostou také v Hradištku u Sadské, která se stane dějištěm Champions Tour. Závodit se bude až do stupně ST**.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE