reklama 11A

Dění v týdnu: Třikrát Světový pohár a Češi v pěti koutech Evropy

ikonka

Na přelomu listopadu a prosince se uskuteční další kola Světových pohárů, a to v parkuru, drezuře i spřežení. Zatímco první dvě disciplíny bude hostit Madrid, čtyřspřeží se utkají ve Stockholmu. Víkend bude rovněž bohatý na výjezdy českých jezdců.
25.11.2019 19:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Halové Světové poháry jsou v plném proudu a o víkendu na přelomu listopadu a prosince se uskuteční jednotlivá kola ve skocích, drezuře i spřežení. Parkurový šestý díl se uskuteční souběžně se čtvrtým drezurním ve španělské metropoli, Madridu, čtvrté kolo Světového poháru čtyřspřeží hostí švédský Stockholm.
 
Ve dnech 28. listopadu až 1. prosince se chystá vyrazit na mezinárodní závody také řada českých reprezentantů. Na soupisce CSI v Kreuthu jsou Anna Held, Martin Řezníček a Jan Štětina, Sára Vingrálková se zúčastní čtyřhvězdových skokových závodů v polské Poznani. V Opglabbeeku bude startovat Charlotte Augier de Moussac a v Budapešti Natálie Roučková a Aleš Opatrný. Své zastoupení na mezinárodním poli bude mít i česká drezura díky Evě Vavříkové, ta je přihlášená do Cách.
 
Ilustrační foto FEI/Lukasz Kowalski




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE