Dění v týdnu: Skokové MČR v Olomouci a CAI Světový pohár v Nebanicích

ikonka

Během třetího červencového víkendu se bude pozornost fanoušků jezdectví upírat hlavně na dvě domácí akce, a to MČR seniorů a jezdců U25 v parkurovém skákání a Světový pohár spřežení. Čeští jezdci se ale představí i na závodech v zahraničí.
12.07.2021 15:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 

Třetí červencový víkend nabídne více než dvě desítky akcí na domácí půdě. Equine Sport Centrum v Olomouci hostí mistrovství České republiky seniorů a jezdců kategorie U25 v parkurovém skákání. Právě národní šampionát, který je jedním z vrcholů sezony, je spolu s mezinárodními závody spřežení CAI nejvýznamnějším tuzemským mítinkem.
 

Výsledky z Olomouce můžete sledovat ZDE

 
Závody CAI proběhnou tradičně v Nebanicích u Chebu, a program nabídne soutěž čtyřspřeží zařazenou do série Světového poháru.
 

Vše o CAI Nebanice najdete TADY

 
V České republice se uskuteční také další kolo Zlaté podkovy ve všestrannosti. Dějištěm se stane závodiště v Humpolci. Všestrannost hostí také Pardubice, zatímco do Děpoltovic nebo Frenštátu pod Radhoštěm můžete vyrazit na drezuru.
 
Čeští jezdci míří také do zahraničí. Emma de Moussac zamíří na CSI do Oppglabbeeku a Sabrina Tovarňák bude závodit na CSI v polském Biskupieci. Početná ekipa jede na CSI do Šamorína. Na soupiskách jsou třeba Zdeněk Žíla, Zuzana Zelinková, Jan Zwinger, Natálie Kovářová, Sergej Motygin či Viktor Skutecký.
 
Foto: EquiTV